klik!2

Isnin, 3 Oktober 2011

Cerkon 6, Patung Tu Guna Skirtt!!!!

Bersangkutan dengan sakit mata selama 2 minggu.. Mata jadi blurr.. Rabun tahap ayam..Lepak ngan kawan2 kat Kuantan Parade. Rasa ingin ke tandas.. Melangkah dengan konfiden..Sedang asyik membuang, tiba2 aku dengar suara GIRL..huihhh....dalam hati aku "aku yg salah jamban ke, pompuan2 ni yg salah jamban"...

yakin gaban je aku tgk gambar patung tu gambar laki tadi..dan aku keluar dari partition jamban tu ke ruang sinki dan cermin...menjerit 3 orang awekkk kat situ..grrrrrr..

AKU : aku salah ke, korang yang silapp ni??

GIRLS : abang yang salahh ni..

AKU : ye ke???korang biar betoll...

GIRLS : betol bang, tgk kat luar kalo tak caye..patung tu pakai skirt!!!!


AKU : (keluar dan tgk semula logo toilet tu...MEMANG BETOL ADE SKIRT) sorry dik..maaffff sangat...mata rabun ni, tak clear tadi..

Malu gileee..bukan takat malu ngan 3 aweks tu, kat depan toilet tu ramai gile budak2 laki tergelak2...

..AKU YANG SALAHHH JAMBAN UPENYEEE;(( DAYMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!

Tiada ulasan:

Survey!