klik!2

Ahad, 4 September 2011

Cerkon 3, Nokia Sony



Kali ni cerite adik beradik. Akibat over confident, aku try2 la nak elokkan semula henset adik aku.. Waktu tu aku guna henset Sony Ericsson W810..Die guna Nokia Express Music ape ntahh.

Muhaimin : Wei henset aku ni asik hang je..

Aku : Nape?

Muhaimin : Mane la aku tau. Slalu sangat hang..Kene cabut bateri dulu, pastu pasang balik.

Aku : Bak sini aku tgk. (dgn kompidennye aku pon pegi la kat "restore factory setting" atau dalam bhase mlayunye "kembali ke aturan kilang"...bajet nak reformat laa henset Nokia beliau tuh)

Muhaimin : Wei!!!Manenye aku punye contact list??Hilang wei..

Aku : Ye ke????hahahaahahahaaaaaaaaaaaa.....

Muhaimin : Bodo mu @#$%^&*()__!!!!!! Mu saje je kann??

Aku : Mane ade.. aku slalu je format Sony aku tu, takde plak hilang call list..ahhahaaa...

Ade laa dalam 2 3 minggu Muhaimin bengang ngan aku..kebetulan plak time tu bliau wakil plajar kat Asasi UiTM..habezzzz hilang segala kontek...wakakkakakaaaaaaaaa~~~~kesian bliau..maaf yea..slamat hari raye;pp shummmpahh x sengaje, sebab kalau kat Henset Sony,mmg call list x ilang..hihiii~~

Survey!