klik!2

Rabu, 24 Ogos 2011

Cerkon!

Assalamualaikum;) Ramadan ramadan ramadan!!semarakkan lagi menjelang hari2 akhir..ape nak buat, sakit belakang berulangggg...warhhhh...mungkin otot belakang dah koyak terburai kot...baru je nak sembuh,terbarai balikk;( semoga menjelang raya ni akan sembuh..amin...allahumma 'afini fii badani..

Berikutan kebanjiran share2 link cerita lawak di facebook, aku pun cam tertarik nak create cerita2 seumpanya..mungkin berdasarkan pengalaman sendiri,mungkin juga daripada lintasan fikiran. Aku gelarkan CERKON bererti cerita kontot..hehe..mungkin menarik..mungkin tidak...harap2 menarik laa..malu laa plak kalo aku bajet cerita tu lawak, tp korang bace hampehh x kelaka langsonggggg!!!

Tapi kekal ada cabarannya..mengelakkan cerita lucah, mempersendakan agama, dan sensitiviti lain..kalao nak suruh buat cerita2 yg xde sense, semua orang boleh beb..tinggal lg akhirat esok, kene hisab beb!!so, aku ingat nak jd penulis cerkon yg bejaye!!wish me luck!!;)

Tiada ulasan:

Survey!