klik!2

Khamis, 19 November 2009

Gua Cukup Hangin Ngan Agen Jualan Langsung!!!

Gua cakap kat lu orang semue,kalo ade member yang jd agen derek selling,putuskan je silaturrahim ngan die..(melampau sangat ke??mungkin).. Otak korang la nak masuk kne bayau 2000rm la, kne carik downline la, arghhh..seelok2nye pesetankan mereka...

Dasar melayu..keje nak goyang kaki, duit nak bawak mati..

Baik ape bentuk perniagaan sekalipun, kalau ade orang cube closing korang, korang blah. Xpon bagi tendangan sebijik. Tu namenye tendangan kesedaran. Korang tau x closing tu ape?? Closing tu proses diorang nak perangkap korang. Ajak gi minum, blanje sikit, tunjuk kenderaan yang dorg beli hasil pniagaan, cakap senang dpat duit la..Dan seumpamanya. Jangan cepat teruja!!! Apa2 janji manis pon, lu jgn cepat terpengaruh.

Falsafah besar MLM= seorang naik, 10 orang jatuh..seorang untung 2000rm, 10 orang rugi 20000rm..so, kalo korang nak naik, downline korang akan makan batu ikat perot selama 1 sem untuk tunggu ptptn akan datang..

Aku belum kene lagi. Tapi cukupla kawan2 aku merana makan megi 1 sem. Kat dunia tak ade bende yang senang. Berpijak lah di bumi nyata. Berniagalah sebagaimana orang lain berniaga. Sebagaimana Rasulullah berniaga.

Survey!