klik!2

Rabu, 11 April 2018

Baiki, Renovate, Bina Rumah di Temerloh-Mentakab dan Sekitar

Kami menyediakan pelbagai perkhidmatan berkenaan dgn bina/repair/renovate/tambahan rumah. Kami berpangkalan di Kampung Bukit Tingkat Temerloh dan bersedia memberi perkhidmatan di kawasan Temerloh-Mentakab dan sekitar seperti Lanchang, Jengka, Kerdau dan berdekatan.

Hanya Whatsapp kami di 0148308063 (Amer) dan beritahu hasrat anda. Jika perlu, tukang kami akan pergi ke tempat anda untuk melihat kerja yang akan dilaksana. Setelah harga diberi dan dipersetujui, barulah kerja akan dijalankan.

Anda gembira, kami pun happy.

Antara perkhidmatan kami : Bumbung/Atap/Awning, Perpaipan/Paip/Piping/Plumbing, Sanitary Fitting/Toilet, Mozek/Tiling/Jubin, Mengecat/Painting, Pagar/Fencing tembok batu atau chainlink, Lantai Konkrit, dan lain2 berkaitan rumah.

Pembinaan garaj yang dijalankan

Hasil kerja mozek yang dikehendaki pelanggan

Table-top tambahan

Pembinaan rumah baru

Lawati Facebook Kami untuk melihat serba sedikit kerja-kerja yang telah dan sedang dijalankan.

Ahad, 10 September 2017

Natuwrel




Selamat berhari ahad kawan-kawan. Setelah 4 tahun inilah post yg terkini. Hehe..

Produk terbaik pilihan saya. Kesan yang terbaik dan memuaskan hati.
Lawati page fb kami rahana.co untuk maklumat, produk dan pertanyaan.

Produk berasaskan bahan semulajadi ini nyata menghilangkan kegusaran terhadap lambakan produk-produk yang berbahaya kepada kulit.

Pihak Natuwrel begitu komited dalam memastikan ketinggian kualiti produknya melalui beberapa penarafan:-
1.Dihasilkan di kilang bertaraf GMP.
2.Mendapat kelulusan KKM.
3.Memiliki sijil analisa kimia drpd KBio Corp.

1️⃣Natuwrel Scar Solution Body Bar
🍒 Sabun berasaskan ekstrak kopi dan vitamin E yg dirumus khas bagi melegakan masalah kulit badan spt parut, daki, kulit kusam, jerawat dan sunburn.

2️⃣Natuwrel Calendula Skin Juice
🍒 Serum badan dan perlndungan UV dgn ekstrak bunga Calendula utk kulit yg sentiasa terdedah kpd sinaran matahari. Mengatasi masalah kulit kusam, kulit kering, hitam leher/siku/buku lali dan luka kecil.

3️⃣Natuwrel Corrector Cream Oil
🍒 Adunan ekstrak KOKO dan BADAM utk mata,bibir dan wajah. Menyelesaikan masalah Lingkaran Gelap di Mata, Eyebag, Bibir Sensitif, Jerawat, Jeragat, Parut, Kulit Kering, Kedut, Pori Terbuka.

4️⃣Natuwrel Miracle Rice
🍒 Bertindak sbg sunblock. Memperbaiki kerosakan kulit akibat sinar matahari dan melindungi kulit drpd pencemaran dan radikal bebas.

5️⃣️Natuwrel Tomato Clear Skin
🍒 Sabun pencuci muka berasaskan tomato ini adalah killer product bg Natuwrel. Kesensasian mencuci muka menggunakan tomato nyata banyak memberi kesan positif kpd kulit wajah seawal minggu pertama.

6️⃣Natuwrel️ Papaya Perfect Hair
🍒 Formula 2 in 1 Shampoo dan Perapi drpd ekstrak betik, bunga raya dan lavender oil utk penjagaan rambut yang sempurna.

7️⃣️Natuwrel Scrubmix
🍒 Natuwrel scrubmix dirumus khas untuk menanggalkan sel kulit mati dan daki yang menyebabkan kulit kita kelihatan kusam.

Whatsapp ke 019 415 0449
Whatsapp ke 019 415 0449
Whatsapp ke 019 415 0449

Isnin, 7 Januari 2013

Cerkon 12, Kawan Yang Sangat Pandai Menjaga Hati

Tiada yang benar melainkan cerkon(cerita kontot) yang sangat benar-benar berlaku..hehe..aku nak cerita pasal kawan yang sangat pandai menjaga hati.

Aku skrg duk berniaga pakaian keselamatan(PPE). Adela kedai kecik2. Ofis pon kecik area Kuantan. Tapi blehla nak tido2. Hidup gaya koboi, tido ofis. Cut cost!! Satu hari member datang dari Terengganu. Tumpang tido skali kat opis.

Time tido tu elok je. Takde hal. Tapi bangun esok hari aku ternampak bnda ni(gambar bawah ni) kat tempat beliau tido....
Esok pagi2 beliau (murad) bangun dengan selamba dan sengih2 cakap ngan aku..

Murad : Jat, malam tadi aku ambik earplug ko. Brape inggit? Aku nak beli.
Ijjat : RM2 je..ko pakai buat ape??
Murad : Ko dengkur kuat dohhh..tak tahan aku..aku teringat earplug kat kedai ko..aku pakai la..sedap je tido..
Ijjat : FINEEEEEEEEEEEEE....wakakakkakakakaka...(tumpang gelak je la..nak lempang kang member)

*walaupun tajuk cerkon ni gini,tapi gua tak kecik ati kay!!tp cukup terhibur;))) mentang2 la member jual PPE~
tp kire power gak la dengkuran aku..agak2 sama ngan jet kot frekuensi bunyi dan desibell dia..pasal earplug ni org slalu pakai kat airport, tgk F1, kerja yang mesin bsing2...anyway,dapat idea!!!!!!!!!!nanti kawen,gua beli earplug company banyak2...bagi bini pakai...untung!!!pasal gua dapat ngan harga kosss...ngahahhahahahahahhaaaa;ppppppppp

Jumaat, 28 Disember 2012

If You Know What I Mean

Once. 1 VS 27. Defisit 26.

5 Times. 5 VS 135. Defisit 130.

1 Week. 35 VS 945. Defisit 910.

1 Month. 150 VS 4 050. Defisit 3 900.

1 Year. 1 825 VS 49 275. Defisit 47 450.

Hopefully you know what i mean. Cause 27 is very common number for Muslims. I am looser I know, but lets give it a try. Love the Prophet you said, and never take 27. Go home, you are drunk!

Survey!